Симболично отворен Сајам спорта 2020.

Представници Покрајинског секретаријата за спорт и омладину Аранка Биндер, Милорад Докманац и Бранко Вујовић присуствовали су отварању традиционалне спортске манифестације „Сајам спорта“, која је симболично  обележена у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије.

Овогодишњи сајам спорта отворио је министар омладине и спорта Вања Удовичић истакавши да српски спорт неће стати, већ ће спремно одговорити на све изазове.

Присутнима су се обратили и председник Светске рвачке федерације и члан Извршног одбора Међународног олимпијског комитета Ненад Лаловић који је истакао да је извесно одржавање Олимпијских игара 2021. године. Председник Спортског савеза Србије и актуелни олимпијски шампион Давор Штефане пренео је решеност система за наставак континуитета у освајању медаља. Председник Параолимпијског комитета Србије Зоран Мићовић је истакао да је циљ обарање сопствених рекорда.

Присуствовао је и директор најјаче здравствене потпоре систему спорта, Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије, Горан Бојовић и директорка Антидопинг агенције Републике Србије проф. др Милица Вукашиновић-Весић.

Ове године Сајам спорта је  одржан уз ограничен број учесника, без посетилаца и демонстрације спортова.