Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио рвачки камп у Сомбору

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио је данас Сомбор, где је са градоначелником  Антонијем Ратковићем обишао учеснике тренинг кампа у рвању, који се  ове године одржава у градској хали “Мостонга“. Деца из читаве Војводине узраста од 13 до 15 година имају прилику да, током седмодневног кампа, у раду са лиценцираним врхунским тренерима уче, тренирају и усавршавају своје спортске вештине. Тренинзи се одвијају три пута дневно на татамију.

Истовремено, ово је прилика и за тренере да кроз заједнички рад и едукацију размене искуства и информације о новим методама тренинга, борбама и правилима.
Баста је истакао да су услови у кампу сјајни, да млади раде са одличним тренерима, и имају прилику да се уче правим вредностима.

Он је додао да Покрајински секретаријат за спорт и омладину годинама подржава овај камп, те да је добар партнер са Рвачким савезом Војводине, који из  године у годину са својим клубовима остварује одличне резултате и ствара нове будуће младе наде рвачког спорта који нас увек обрадују најсјајнијим медаљама.

Организатор овогодишњег кампа је Рвачки клуб клуб „Раднички“ Сомбор у сарадњи са Рвачким савезом Војводине.