Отворен Мали сајам спорта у Житишту

Данас је у Житишту на теренима за мале спортове „Драган Вучуревић Вучко“ одржан Мали сајам спорта. Ова манифестација има за циљ да се промовише спортска понуда oве општине и да се на тај начин привуче што више деце у свет спорта.

Свој рад и резултате данас су у Житишту приказали спортски клубови који функционишу на територији ове општине, а многобројни основци који су посетили сајам спорта могли су да се упознају и опробају у разним спортовима, као и да се друже са већ прослављеним спортистима.

Малом сајму спорта присуствовали су: министар спорта Зоран Гајић, покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста, председник општине Житиште Митар Вучуревић, председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек, специјални саветник министра Дејан Бојовић, генерални секретар Спортског савеза Србије Горан Маринковић, председник Спортског савеза Војводине Јасмина Јурас.

Организатор ове манифестације је Спортски савез Србије уз подршку Министарства спорта Републике Србије, Општине Житиште и Спортског савеза општине Житиште.