Одржана ванредна седница Скупштине Рукометног савеза Војводине

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста присуствовао је ванредној седници Скупштине Рукометног савеза Војводине која је одржана у понедељак, 16. октобра у великој сали Спортског савеза Војводине.

Поздрављајући присутне делегате секретар Баста је рекао да Покрајински секретаријат за спорт и омладину подржава рад Рукометног савеза Војводине а да ће у наредном периоду сарадња бити на још вишем нивоу као и да ће рукомет имати посебно место у плановима Покрајинског секретаријата.

На седници је једногласно, гласовима свих присутних делегата, за новог председника УО Рукометног савеза Војводине изабран Филип Бацковић. Чланови новог Управног одбора су:  Немања Милојевић потпредседник, Војислав Булатовић потпредседник, Славка Којић, Ђурађ Трбојевић, Дамјан Јакшић и Душан Седлар. За генералног секретара изабран је Рајко Продановић, прослављени репрезентативац Србије, који је ову функцију вршио од почетка текућег мандата.  На седници је усвојен Извештај о раду РСВ за 2022. годину, као и Извештај Надзорног одбора РСВ.