Мали сајам спорта  на Тргу слободе  у Зрењанину

Покрајински секретар за спорт и омладину Дене Баста присуствовао је данас Малом сајаму спорта у Зрењанину, у организацији Спортског савеза Србије и уз подршку Министарства спорта, Града Зрењанина и његових институција.

Поред секретара Басте, присутнима су се обратили градоначелник Зрењанина  Симо Салапура и председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек, док су свечаном отварању присуствовали и  генерални секретар Спортског савеза Србије Горан Маринковић, председница Спортског савеза Војводине Јасмина Јурас, челници Спортског савеза града Зрењанина Рајко Петровић и Вукосава Ђапић Атанацковић, као и прослављени зрењанински спортиста, рукометаш  Момир Рнић.

Секретар Баста је рекао да је веома важно организовати овакве манифестације, на којима деца могу да упознају велике спортске шампионе, да створе узоре и изразио очекивања да ће Мали сајам спорта мотивисати што више младих да се баве спортом.

Данас у Зрењанину је представљено преко 50 спортских клубова као и активности за предшколце, одржано је и стручно предавање, уз учешће истакнутих спортиста и спортских радника.