Баста примио репрезентативце у боксу

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста  примио је данас  чланове репрезентације Србије у боксу Кристину Нађ Варга, Драгану Јовановић, Сару Миљковић, Омера Аметовића, Радета Јоксимовића, освајаче медаља на недавно одржаном шампионату Европе у Београду.

Секретар Баста честитао је репрезентативцима и стручном тиму на успесима које су постигли и освојеним медаљама, и истакао да је задовољство сваки пут све веће у сусрету са врхунским спортистима који своју земљу представљају на најбољи могући начин.

„Хвала вам што сте нас обрадовали сјајним резултатима и што сте приказали врхунско умеће у рингу. Ваш труд и упорност  резултирао је достигнућима вредним сваког поштовања. Ваши успеси су још једна потврда да је Србија земља спорта и великих шампиона“, рекао је Баста и додао да ће ресорни секретаријат и даље пружати више него заслужену подршку овим репрезентативцима.

На Европском првенству у Београду учествовало је 337 такмичара, 216 у мушкој и 121 у женској конкуренцији, из 32  земље, а репрезентативци Србије укупно су освојили 20 медаља.

Догађају су присуствовали и Милан Пиперски селектор мушке боксерске репрезентације Србије, Жељко Мрдаковић председник Војвођанског боксерског савеза, тренери Стојан Кнежевић, Зоран Бачулов, Саша Гредељевић као и секретар Војвођанског боксерског савеза Јована Николић.