Отворен 11. Међународни сајам спорта у Београду

Покрајински секретаријат за спорт и омладину заједно са Спортским савезом Војводине и Покрајинским заводом за спорт и медицину спорта учествује на 11. Међународном сајму спорта, који се, под слоганом „Снови победника“ одржава у Београду на Ади Циганлији од 23. до 25. септембра 2022. године. Сајам спорта традиционално организује Спортски савез Србије под покровитељством Министарства омладине и спорта.

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста присуствовао је свечаном отварању ове манифестације, коју је отворио министар омладине и спорта Вања Удовичић.  Приликом званичног отварања овогодишњег сајма многобројним присутним љубитељима спорта, спортским радницима и спортистима обратио се и  председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек.

Током овогодишњег Сајма спорта, који се по други пут одржава на Ади Циганлији на отвореном простору, посетиоци ће бити у прилици да се опробају у бројним спортовима и друже са актуелним олимпијским, параолимпијским, светским и европским шампионима.