Oтворен 10. Међународни сајам спорта 2021. “БУДИ И ТИ ШАМПИОН”

Покрајински секретаријат за спорт и омладину заједно са Спортским савезом Војводине и Покрајинским заводом за спорт и медицину спорта узео је учешће на 10. Међународном сајму спорта, који се одржава од 24. до 26. септембра 2021. године у Београду на Ади Циганлији, у организацији Спортског савеза Србије, а под покровитељством Министарства омладине и спорта.

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста присуствовао је свечаном отварању ове манифестације која се одвија под слоганом „Буди и ти шампион“, а коју је отворио министар омладине и спорта Вања Удовичић.  Приликом званичног отварања овогодишњег сајма многобројним присутним љубитељима спорта, спортским радницима и спортистима обратили су се и  председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек, председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић и председник Параолимпијског комитета Србије Зоран Мићовић.

Током овогодишњег Сајма спорта, који се по први пут одржава на отвореном простору, посетиоци ће бити у прилици да се опробају у бројним спортовима и друже са актуелним олимпијским, параолимпијским, светским и европским шампионима.